Як “пригостити” агресора: поради для мирних жителів тимчасово окупованих територій


Добрий ранок вам, малятка, любі хлопчики й дівчатка. Це я, дід Дмитро… І сьогодні я розповім казочку для тих хлопчиків і дівчаток, які є жителями тимчасово окупованих територій.

Усідайтеся зручніше в колі радісних родин і насолоджуйтесь цим випуском казок. Я вам хочу розказати тільки те, що треба знати.

Якщо у вашу квартиру чи затишний будинок постукався російський окупант зі словами: "Православниє, дайте водички напиться" — не відмовляйте. Пам’ятайте, ми з вами чемна та гостинна нація, і кожен, навіть російський окупант, має право на останнє бажання. Звертаю вашу увагу — останнє бажання.

Чемно посміхніться м@скалю та згадайте сюжет казки братів Грімм "Братик і сестриця". У Росії цей вкрадений сюжет більш відомий за казкою "Сестриця Оленка та братик Іванко" зі збірки Олександра Афанасьєва "Народні російські казки".

Нагадаю вам, малятка, любі хлопчики й дівчатка, сюжет цієї казки: "Братик уже кинувся до джерела, нахилився до нього і сьорбнув водиці, і щойно перша крапля її потрапила йому на губи — він став диким козликом".

Звертаю увагу, малята, що "се не казка, а билиця, або бувальщина, сказать". Особливо актуальна для жителів тимчасово окупованих територій.

Для того, щоб перетворити російського окупанта на непритомну істоту, достатньо додати у воду певний інгредієнт, а саме — п'ять-шість таблеток Каптопрес-Дарниця на один літр води.

Можете і більше. Все залежить від вашого сприйняття дійсності.  Він не має ані запаху, ні смаку. І за пів години ви будете мати не дикого козлика, а повністю нерухому істоту.

Ви цілком справедливо можете запитати мене: а, власне, що нам із цим нерухомим тілом робити далі? Відповідаю. Можете залишити вдома та використовувати його у господарстві в якості опудала на городі. А можете здати його у пункти прийому полонених за цілком нормальні грубі гроші.

От така фігня, малята! Не дякуйте мені за казочку. Пам’ятайте: є речі, за які не потрібно вибачатися.

І головне – віримо в нашу перемогу. Стоїмо міцно. Не втрачаймо віри у власні сили та ЗСУ.

Слава Україні!

Д. Снєгирьов


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Зрадники України: ЗСУ ліквідували двох "манкуртів", Київщину атакує уродженець Вишгороду

Блокада Маріуполя та наступ на Луганщині: яким є план путіна на Донбасі